Trainingen

 

Training

Peter Wolf geeft al jaren met veel enthousiasme geïnteresseerden bij Level training. Bij voldoende belangstelling zal hij ook het komend seizoen weer training geven aan senioren.

Natuurlijk is het slim om, zeker als je net begint, een training te volgen. Badminton is een sport die veel mensen wel eens beoefenen, maar dan toch met name op camping of strand. Badminton als sport in plaats van spel is toch wel iets anders. Je uiteindelijke doel is tenslotte om te winnen, en niet om zo veel mogelijk 'over te slaan'. Techniek en tactiek zijn zaken waarover je dan ineens meer wilt weten. Peter geeft je die informatie en leert je een betere techniek toe te passen waardoor je beter gaat spelen.

Met ingang van seizoen 2018-2019 wordt er niet alleen op maandagavond, maar ook op dinsdagavond training gegeven voor senioren. Peter Wolf blijft de vaste trainer op maandagavond. Sander Stevens gaat met ondersteuning van Peter de training op dinsdagavond verzorgen. Peter en Sander stemmen de trainingen inhoudelijk op elkaar af. De trainingen op maandag en dinsdag zullen dus dezelfde onderdelen bevatten.

De trainingen worden gegeven (zowel aan beginners als gevorderden) in 2 blokken (oktober/november en februari/maart) op maandagavond en op dinsdagavond.
Voorwaarde is wel dat er minimaal 4 deelnemers voor een training zijn.
Kijk voor de exacte datums in het huidige bulletin.

Kosten

Leden die niet langer dan 1 jaar lid zijn van onze club en nog geen training hebben gevolgd mogen hun eerste trainingsblok gratis volgen (een eventueel volgend trainingsblok kost € 10,=). Voor de overige leden is de bijdrage € 10,= per blok.

Aanmelden training

Interesse om de training te volgen?

Je kunt je tot 2 weken vóór aanvang van een blok aanmelden door een mail te sturen naar bestuur@bclevel.nl (bij onderwerp: aanmelding training, ter attentie van Hans Diehle) met daarin de volgende gegevens:

* naam, adres, postcode en woonplaats
* telefoonnummer
* geboortedatum
* welk(e) blok(ken) je wilt volgen
* of je beginner of gevorderde bent
* of je voorkeur hebt voor maandagavond, dinsdagavond of geen voorkeur (dus dat je allebei de avonden kunt, wij plaatsen je dan in een van de 2 groepen)

Na jouw aanmelding ontvang je bericht met informatie over de indeling van de trainingsgroepen en (indien van toepassing) de betaling van de bijdrage. Mocht je nog vragen hebben over de training, dan kun je even bellen met Peter Wolf (06-53312774).

Informatie over BC Level

Jeugd:

De jeugd speelt bij ons iedere donderdagavond tussen 18:30 en 20:00 uur in sporthal de Ruivert!

ik wil graag bij de jeugd spelen!

Competitie:

Van september tot april spelen we op donderdagavonden competitie. Iets voor jou om mee te doen? We spelen van 20:00 tot 23:00. Neem voor meer informatie contact met ons op.

ik wil graag competitie spelen

Proefspelen:

Ben je geïnteresseerd in badminton bij de leukste club van Oss en omstreken? Kom dan proefspelen: senioren kunnen 2x komen proefspelen en de jeugd 3x. Meld je voor proefspelen aan door het sturen van een mailtje.

Ik wil graag proefspelen