Trainingen

 

Training

Peter Wolf geeft al jaren met veel enthousiasme geïnteresseerden bij Level training. Bij voldoende belangstelling zal hij ook het komend seizoen weer training geven aan senioren.

Natuurlijk is het slim om, zeker als je net begint, een training te volgen. Badminton is een sport die veel mensen wel eens beoefenen, maar dan toch met name op camping of strand. Badminton als sport in plaats van spel is toch wel iets anders. Je uiteindelijke doel is tenslotte om te winnen, en niet om zo veel mogelijk 'over te slaan'. Techniek en tactiek zijn zaken waarover je dan ineens meer wilt weten. Peter geeft je die informatie en leert je een betere techniek toe te passen waardoor je beter gaat spelen.

De opzet is om de trainingen zowel aan beginners als gevorderden te geven in 2 blokken (oktober/november en februari/maart) op maandagavond.
Voorwaarde is wel dat er minimaal 4 deelnemers voor een training zijn.

Kosten

Voor nieuwe leden, die voor de eerste keer meedoen met de training, zijn er geen kosten verbonden aan het eerste trainingsblok.

Voor de overige leden is de bijdrage €10 per trainingsblok van 8 lessen.

LET OP: De bijdrage van 10 euro dient voldaan te zijn voor de start van het trainingsblok. Je kunt je bijdrage overmaken op rekeningnummer NL12 INGB 0001 6502 59 t.n.v. BC Level, o.v.v: training, plus de naam van de persoon die deel gaat nemen.

Aanmeldformulier training

Interesse om de training te volgen?

Vul dan nu onderstaand formulier in om je aan te melden voor de training:

 




Informatie over BC Level

Jeugd:

De jeugd speelt bij ons iedere donderdagavond tussen 18:30 en 20:00 uur in sporthal de Ruivert!

ik wil graag bij de jeugd spelen!

Competitie:

Van september tot april spelen we op donderdagavonden competitie. Iets voor jou om mee te doen? We spelen van 20:00 tot 23:00. Neem voor meer informatie contact met ons op.

ik wil graag competitie spelen

Proefspelen:

Ben je geïnteresseerd in badminton bij de leukste club van Oss en omstreken? Kom dan proefspelen: senioren kunnen 2x komen proefspelen en de jeugd 3x. Meld je voor proefspelen aan door het sturen van een mailtje.

Ik wil graag proefspelen