Competitie

 

Level Recreanten Competitie

regionale-recreanten-competitieElk seizoen spelen we competitie op de donderdagavond. We maken een indeling voor poule A en poule B en spelen onderling tegen elkaar maar ook tegen teams van andere verenigingen. Deze competitie geeft een extra dimensie aan het spelen bij BC Level. Daag jezelf én je teamgenoten uit en speel leuke wedstrijden die net wat extra's hebben boven de gewone speelavonden.

Praktisch gezien betekent competitie dat er op een avond vier tot zes teams op drie banen spelen, in de Mondriaan hal. De andere 3 banen zijn voor de gewone spelers. In onderling overleg worden de drie banen verdeeld en alleen in overleg met de donderdagavond Level begeleider kunnen er eventueel extra banen worden gebruikt.

  • Alle teams van poule A spelen twee keer en van poule B drie keer tegen elkaar. Tevens word er voor de B poule nog een mysterie team gemaakt waartegen gespeeld wordt.
  • In het algemeen starten we met poule A op de 2e donderdag na de start van het seizoen, en met poule B op de 3e donderdag.
  • In April ronden we de competitie af en vindt de prijsuitreiking plaats.
  • De contributie voor de Recreanten Competitie is ook dit jaar vastgesteld op 60 Euro per team.

Ook dit seizoen het verzoek aan iedereen om op tijd te komen. Ten eerste heb je de beschikbare tijd hard nodig, ten tweede is het vervelend voor je tegenstander om te moeten wachten en ten derde is de zaal van 20.00 tot 23.00 uur beschikbaar.

Het uitgebreide reglement vind je hier. Mochten er op of aanmerkingen op ons reglement zijn dan luisteren wij graag naar jullie ideeën en zullen we die volgend seizoen zeker in ons bestuursoverleg meenemen.

Gedurende het seizoen kan het zo zijn, dat er mensen in een team tijdelijk of permanent uitvallen. Je dient dan zelf voor vervanging te zorgen en de tegenstander dient het met de vervanging eens te zijn (zie reglement punt 21). Dus om problemen te voorkomen graag eerst overleg met de tegenstander en met de wedstrijdleiding. Doe dit wel op tijd (graag 1 week vooraf aan de dag dat je moet spelen).

Rest mij jou en je teamgenoten een gezellig en een sportief competitieseizoen toe te wensen.

Tot ziens in de sporthal “De Mondriaan”. Supporters zijn van harte welkom!

Met sportieve groeten,
Peter Wolf

Competietieleider
Tel. 06-53312774

Informatie over BC Level

Jeugd:

De jeugd speelt bij ons iedere donderdagavond tussen 18:30 en 20:00 uur in sporthal de Ruivert!

ik wil graag bij de jeugd spelen!

Competitie:

Van september tot april spelen we op donderdagavonden competitie. Iets voor jou om mee te doen? We spelen van 20:00 tot 23:00. Neem voor meer informatie contact met ons op.

ik wil graag competitie spelen

Proefspelen:

Ben je geïnteresseerd in badminton bij de leukste club van Oss en omstreken? Kom dan proefspelen: senioren kunnen 2x komen proefspelen en de jeugd 3x. Meld je voor proefspelen aan door het sturen van een mailtje.

Ik wil graag proefspelen

dscf0016

 

dscf0023

dscf0021

dscf0017

dscf0019